sada tří vánočních těst
Detailní popis produktu
Užijte si vánoční pohodu a přípravu vánočního těsta nechte nás!
Na vás už zbyde jen ta hezká část práce - těsto vyválet, vykrájet a dozdobit. Pak už jen zapnout troubu a nechat provonět váš domov vůní čerstvě pečeného vánočního cukroví. Výsledek vás potěší a dodá atmosféru těch pravých Vánoc. Přípravu cukroví bude zábavou třeba i pro vaše děti, které se v tomto případě neztratí v oblaku mouky, jak tomu v těchto případech často bývá :).
Veselé Vánoce!
Vaše Dolce
Postup na přípravu vanilkových rohlíčků:
1. Z těsta vyválejte válečky na lehce pomoučené ploše
2. Válečky rozdělte na jednotlivé rohlíčky
3. Pečte v předehřáté troubě na 160° do zlatova (cca 8 - 10 min)
4. Ještě teplé obalte ve vanilkovém cukru.
Hmotnost těsta: 500g
Těsto obsahuje tyto alergeny: 1, 3, 7, 8
Postup na přípravu cukroví z makového těsta:
1. Těsto rozválejte na lehce pomoučené ploše (3 mm)
2. Vykrájejte tvary dle libosti
3. Pečte v předehřáté troubě na 160° do zlatova (cca 8 - 10 min)
4. Po vychladnutí potřete citronovým krémem
Hmotnost těsta: 500g
Těsto obsahuje tyto alergeny: 1, 3, 7
Postup na přípravu cukroví z lineckého těsta:
1. Těsto rozválejte na lehce pomoučené ploše (3 mm)
2. Vykrájejte tvary dle libosti
3. Pečte v předehřáté troubě na 160° do zlatova (cca 8 - 10 min)
4. Po vychladnutí potřete marmeládou.
Hmotnost těsta: 500g
Těsto obsahuje tyto alergeny: 1, 3, 7
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.