Mousse ze šampaňského, ganache z černého rybízu, pistáciovou vrstvu a konfitu z lesních plodů. Vše je elegantně vrstveno na korejském piškotu a máslové sušence pro harmonický a...
Jednoporcová verze vlajkového dortu restaurace Café Imperial. Dort má lehký korpus s datlemi, krém z mléčné čokády a cukru moscovado a polevu z mléčné čokolády a karamelu.
Delikátní spojení vláčného brownie, sametového mousse ze 70% čokolády, křupavé čokoládové sušenky a voňavých kakaových bobů. Každé sousto je intenzivním zážitkem pro milovníky...
Jednoporcový měkký piškotový dort Opera s mandlemi Joconde s náplní z čokoládového krému s kávou a karamelem, šlehanou bílou čokoládou a polevou z hořké čokolády.
Dezert s vůní Orientu tvoří měkký pistáciový korpus, crumble s mandlemi a zeleným anýzem, náplň z pistáciové pěny s bílou čokoládou a višňový konfit. Poleva z bílé čokolády a...
Primavera – velikonoční dezert
Lehký a nadýchaný kokosový mousse skrývající lahodné překvapení – insert z manga a marakuji, který svou jemnou tekutostí připomíná žloutek....
Křehký dezert s jemným krémem z lískových oříšků a čokolády s lískooříškovým praline. Spojuje delikátní máslové těsto a bohatou oříškovou chuť v každém soustu.
59
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací